Επειδή πολλά και διάφορα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και το νησί, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας ως επιχείρηση και ως λειτούργημα γύρω από την αποκατάσταση της υγείας.

Η physioskiathos.com θα παλέψει για τη Δημόσια Υγεία του νησιού.
Θα σταθεί αντιμέτωπη σε κάθε ανειδίκευτο που δρα παράνομα χωρίς ΠΤΥΧΙΟ και κατ’επέκτασιν χωρίς ΑΔΕΙΑ ασκήσεως επαγγέλματος και  καπηλεύεται την υγεία.
~~~~~
Και όλα αυτά:
* Για όλους εσάς που έχετε τα προβλήματά σας…
* Για όλους εσάς που αναζητάτε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μία ανακούφιση…
* Για όλους εσάς που πιστεύετε σε κάθε νόμιμη και αξιέπαινη προσπάθεια…
* Για όλους εσάς που μοχθήσατε για να έχετε ένα πτυχίο και την άδεια να ασκείτε το επάγγελμά σας…
* Για όλους εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε έναν σωστό και δυνατό χαρακτήρα στα παιδιά σας, ώστε να μπορούν να διακρίνουν τους επιτήδειους αυτής της κοινωνίας και πάνω από όλα να συμπεριφέρονται με δικαιοσύνη και σεβασμό στο διπλανό τους.
~~~~

Η Physioskiathos δρα με απόλυτα νόμιμο τρόπο και έγκειται σε όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις λειτουργίας με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την καλύτερη δυνατή υγεία των συμπολιτών του νησιού της Σκιάθου.

~~~~~~

Τα όρια ανοχής μας τελείωσαν. Σε περίπτωση που δεν παταχθούν τα περιστατικά ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ από την ίδια την κοινωνία θα κινούνται όλες οι νόμιμες ενέργειες δια της δικαστικής οδού.

~~~~~~~~~

Ως άνθρωπος και όχι μόνο ως πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής θα είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη για ενημέρωση σε θέματα υγείας και αποκατάστασης όποτε το χρειαστεί εντελώς δωρεάν

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Ι. Γραββάνης