Η Philian Hotels Group της οικογένειας Κουκουλάκη χορηγεί εταιρεία marketing για τη Σκιάθο

O Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Philian Hotels & Resort κ. Μάκης Κουκουλάκης [ φωτομοντάζ skiathoslife.gr ]

«Ο ξενοδοχειακός όμιλος Philian Hotels Group της οικογενείας Κουκουλάκη, αναγνωρίζοντας τις έκτακτες ανάγκες στήριξης της Σκιάθου σε επίπεδο Τουρισμού λόγω τόσο της ενίσχυσης του ανταγωνισμού από τη δυναμική επανεμφάνιση τρίτων αγορών όσο και από τους κραδασμούς που σημειώνονται από την κατάρρευση μεγάλων Tour Operators, πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει τη συνδρομή καταξιωμένης εταιρίας Συμβούλων αναλαμβάνοντας ως χορηγία την αμοιβή της.

Οι ραγδαίες εξελίξεις απαιτούν άμεσες πρωτοβουλίες σε επίπεδο οργάνωσης και στρατηγικής προσέγγισης των αγορών και ο όμιλος MTC GROUP  με επικεφαλής τον πολύπειρο Νότη Μαρτάκη , επιστημονικό συνεργάτη της ΚΕΔΕ στα θέματα Τουρισμού και καθηγητή Τουριστικών Σπουδών, πιστεύουμε ότι μπορούν να καθοδηγήσουν το νησί και τους επαγγελματίες προς τη σωστή κατεύθυνση, ώστε, όχι μόνο να μετριάσουμε τις τυχόν απώλειες, αλλά να δώσουμε στη Σκιάθο τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Η επιλογή της συγκεκριμένης εταιρίας,  που έχει συνεργασίες με διάφορους Δήμους της χώρας  με σημαντικές επιτυχίες σε επίπεδο επιδόσεων ακόμα και εφέτος από κυκλαδίτικους προορισμούς, μεταξύ των οποίων η Μύκονος, η Πάρος, η Μήλος, η Τήνος, η Σύρος, η Σέριφος κ.α., έγινε γιατί πλέον δεν έχουμε περιθώρια πειραματισμών.

Η MTC GROUP CONSULTING είναι μια εταιρία συμβούλων εξειδικευμένη σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής περιοχών και τουριστικών επιχειρήσεων. Λειτουργεί εδώ και 21 χρόνια και είναι στελεχωμένη με έμπειρους τεχνοκράτες της επικοινωνίας της προβολής και του μάρκετινγκ με πολυετή θητεία στον Τουρισμό.

Στο παρελθόν, η συγκεκριμένη εταιρία είχε συνεργαστεί με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και γνωρίζει καλά τον προορισμό, πράγμα που συνέβαλε στην τελική επιλογή της, ώστε να μη χρειαστεί να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Στην πρωτοβουλία αυτή θα επιζητηθεί ούτως ή άλλως η συνεργασία του Δήμου ώστε να υπάρξουν συντονισμένες κινήσεις για κοινό όφελος».