Με αφορμή το ξεκίνημα της Φλόγας στη Σκιάθο συγκεντρώθηκαν φίλοι του Συλλόγου για την καλύτερη οργάνωση των δράσεων, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Πρωτεργάτες της Φλόγας στη Σκιάθο είναι η Κόκκια Γεωργία και η Δαμάσκου Κυριακή. Πλέον, οι φίλοι της Φλόγας αυξάνονται, καθώς η αγάπη και η ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Σκιάθου δεν άργησαν να δώσουν το στίγμα τους στο ξεκίνημα αυτό.

Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα στις 17 Δεκεμβρίου που ήταν η πρώτη επαφή της Φλόγας με τον κόσμο της Σκιάθου,συγκεντρώθηκαν 300€ έπειτα από πώληση ημερολογίων και τετραδίων του συλλόγου.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα,με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική,ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Το μήνυμα και η δράση της Φλόγας έχει εξαπλωθεί και σε χώρες εκτός της Ελλάδας, καιρός λοιπόν να εξαπλωθεί και στον τόπο της Σκιάθου. Ήδη προγραμματίζονται και σχεδιάζονται πολλές εκδηλώσεις που πρόκειται σύντομα να ανακοινωθούν.

Για την Ιστορία… το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της Παναγίας…

Καλή Χρονιά με την ευχή και μόνο για ΥΓΕΙΑ