Η έκθεση WTM 2019 η οποία θα λάβει χώρα στον Εκθεσιακό κέντρο «ExCeL – London1 Western Gateway, Royal Victoria Dock London Docklands», 4 με 6 Νοεμβρίου , αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, για να συναντήσει κάποιος επαγγελματίες του κλάδου και να κλείσει επιχειρηματικές συμφωνίες.

Στη διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου μετέχουν φέτος 200 χώρες και περιοχές. Για περισσότερες από τρεις μέρες η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντά περίπου 5.000 εκθέτες προορισμούς, εταιρείες τεχνολογίας και ιδιωτικού τομέα για να βρουν και να δικτυωθούν με 51.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, βασικούς αγοραστές της βιομηχανίας, δημοσιογράφους, ψηφιακούς επηρεαστές και γενικότερα τουριστικούς παράγοντες.

Η έκθεση συμπληρώνει φέτος τα 40 χρόνια . Στην έκθεση συμμετέχουν για ακόμη μία χρονιά με αυτόνομο περίπτερο η Σκιάθος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ήδη στο Λονδίνο βρίσκονται ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ζλατούδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Σκιάθου Μαθηνός Διαμαντής και αρκετοί επιχειρηματίες μεταξύ αυτών οι Αρης και Πέτρος Δερβένης του Skiathos Palace.

N.T.