Παρούσα και φέτος η Σκιάθος στο μεγάλο διεθνές ραντεβού της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market-WTM», η οποία από σήμερα και για 3 ημέρες (6-8 Νοεμβρίου 2017) θα βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Φιλοξενώντας περισσότερες από 180 χώρες και 5.000 εκθέτες, η WTM αποτελεί ιδανικό πεδίο επαγγελματικών συνεργασιών αλλά και καταγραφής των τάσεων για την τρέχουσα τουριστική χρονιά. Φέτος η Ελλάδα δίνει το «παρών», όπως άλλωστε κάθε χρόνο, με το περίπτερο του ΕΟΤ αλλά και με τις περιφέρειες και τους επαγγελματίες του κλάδου να παρουσιάζουν τα τουριστικά προϊόντα τους.

Η Ελλάδα παρούσα στη διεθνή τουριστική έκθεση WTM 2017 στο Λονδίνο

Το 2017 βρίσκει την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί στα τουριστικά δρώμενα με ρεκόρ αφίξεων και εσόδων και με ενδιαφέρον αναμένονται οι τάσεις για τη χρονιά του 2018. Στο πλαίσιο της WTM παρουσιάζεται και έρευνα για τις διεθνείς αγορές και πώς αυτές θα διαμορφώσουν τις τουριστικές ροές προς την Ελλάδα και όχι μόνο. Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και για τη νέα χρονιά, με αυξήσεις στις αεροπορικών θέσεων και δυναμική άνοδο των προκρατήσεων. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και της συνέντευξης που θα παραχωρήσει στα διεθνή μέσα, όπου θα παρουσιάσει τη στρατηγική της Ελλάδας στο μέτωπο του τουρισμού.

Η Σκιάθος συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο περίπτερο του ΕΟΤ. Τον Δήμο εκπροσωπεί ο Πρόεδρος Τουριστικής Προβολής Παναγιώτης Διολέττας ενώ στην έκθεση βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αλέξανδρος Ευσταθίου