Στα πλαίσια των υπηρεσιών ολοκληρωμένης φροντίδας στο γυναικείο φύλλο, με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό για τον νέο κλάδο υπηρεσιών που θα αφορά την κομμωτική τέχνη εγκαινιάστηκε το νέο τμήμα κομμωτικής του καταστήματος ομορφιάς Beautique hair-nails&makeup σήμερα Σάββατο το βράδυ.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και ευχήθηκε καλές δουλειές στην Ελένη Καρακωστοπούλου και τις συνεργάτιδές της για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Από την πλευρά της η ίδια με σεβασμό και εκτίμηση στους συναδέλφους της και στις επί σειρά ετών πελάτισσες μας, ευχήθηκε καλή συνεργασία και υποσχέθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει τον αλληλοσεβασμό στο χώρο τξς και την διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Αναζητώντας λοιπόν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλες, η κα Καρακωστοπούλου τόνισε πως αναμένει να της δοθεί η ευκαιρία ώστε να συνεχίσει να προσφέρουμε μαζί με το τμήμα κομμωτικής την συνέχιση των υπηρεσιών της στη γυναίκα της Σκιάθου.

Το Skiathoslife.gr εύχεται στην Ελένη Καρακωστοπούλου και σε όσες εργάζονται στο Beautique hair-nails & makeup καλή δύναμη και επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ