Ουδέποτε από το Skiathoslife.gr “λιβανίσαμε” ανθρώπους και κυρίως πολιτικούς ακόμα και όταν αυτοί έπρατταν το αυτονόητο δηλαδή αυτό που το κράτος τους έχει δώσει να διαχειρίζονται, τις τύχες δηλαδή του τόπου.

Μαγνησιώτης ο Χρήστος Τριαντόπουλος αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η θέση που κατέχει είναι ιδιαίτερα δύσκολη και νευραλγική. Η πόρτα του γραφείου του ανοιχτή όχι μόνο σε υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και για τους πολίτες.

Θα τον βρεις πίσω από χαρτιά τακτοποιημένα όμως και σίγουρα με αυτά της Μαγνησίας να τα τοποθετεί σε προτεραιότητα.
Με ενέργειες του ιδίου ξεκινούν οι επιχορηγήσεις επιχειρήσεων της Σκιάθου για τις ζημιές από τις πλημμύρες του 2018

Η επιχορήγηση για κάθε επιχείρηση συνίσταται σε δωρεάν χρηματική ενίσχυση του Δημοσίου και ανέρχεται στο 30% του συνόλου της κατά περίπτωση εκτιμηθείσας ζημίας, όπως αναφέρεται στην ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος είχε επανειλημμένες τηλεφωνικές συνομιλίες με τους Δημάρχους και των τριών νησιών, με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Νίκο Φεγγερό, αλλά και με τους ανθρώπους του skiathoslife για να ενημερωθεί την κατάσταση των νησιών μας.

Μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει οποιεσδήποτε ενέργειες κριθούν αναγκαίες στο άμεσο μέλλον, για την αντιμετώπιση τυχόν ζημιών από την τελευταία κακοκαιρία που έπληξε τη Σκιάθο. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα μείνει στα λόγια… γιατί εκεί στην γωνιά του γραφείου το οποιοδήποτε αίτημα για το νησί μας και τις Σποράδες έχει την δική του προτεραιότητα.

Σε ευχαριστούμε

Ν.Τ