Στην Σκιάθο θα βρεθεί η αγαπημένη ερμηνεύτρια και όχι μόνο, κόρη του γνωστού στιχουργού Μανώλη Ρασούλη που προς τιμή του διοργανώνεται μεγάλη συναυλία αφιέρωμα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου με σκοπό την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Η Ναταλία Ρασούλη γεννήθηκε στο Λονδίνο. Είναι μουσικός, τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, ραδιοφωνική παραγωγός και αρθρογράφος.

Σπούδασε βιολί, κλασική κιθάρα, πιάνο, όπερα και Ανώτερα Θεωρητικά της Μουσικής. Παράλληλα σπούδασε Σύνθεση Μουσικής για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο. Έχει ασχοληθεί με πολλά είδη και έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής και της έντεχνης μουσικής, καθώς και με ξένα συγκροτήματα της μέταλ και της ροκ σκηνής.

Μπήκε στο χώρο του τραγουδιού από 12 χρονών δουλεύοντας ήδη σε μουσικές σκηνές από τα 15. Συνεργάστηκε με πολλούς Έλληνες δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Πέτρος Βαγιόπουλος και πολλοί άλλοι καθώς και φυσικά το Μανώλη Ρασούλη.

Συνεργάστηκε επίσης με πολλούς τραγουδιστές όπως η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, η Μελίνα Κανά, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Ορφέας Περίδης και πολλοί άλλοι.

Συμμετείχε για μεγάλο διάστημα ως σοπράνο σε δύο μέταλ συγκροτήματα με μεγάλη δισκογραφία και επιτυχία στο εξωτερικό.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η Ναταλία Ρασούλη είναι από τους καλλιτέχνες που αγαπάει το νησί της Σκιάθου και βρίσκεται κάθε καλοκαίρι για πολλές ημέρες στο εξοχικό που διατηρεί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Στεφανή στις Αχλαδιές