Την Δευτέρα,12 Οκτωβρίου 2020, η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφθηκε τις τέσσερις τοπικές μονάδες υγείας (ΤΟΜΥ) του νομού Μαγνησίας, συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο συντονιστή επιστημονικής λειτουργίας του κέντρου υγείας Βόλου, γιατρό κ. Γιώργο Μπακούλα και την συντονίστρια των ΤΟΜΥ του νομού Μαγνησίας γιατρό κ. Πόπη Σκούπρα. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα ΤΟΜΥ Ν. Ιωνίας, Αγχιάλου, Ιωλκού και Αγριάς.

Οι εργαζόμενοι, εξέθεσαν στην βουλευτή τις τοπικές ιδιαιτερότητες και τα, λόγω και της συγκυρίας, αυξημένα προβλήματα, κατέθεσαν την δική τους προσπάθεια να προσφέρουν, με όλες τους  τις δυνάμεις και τις γνώσεις και η κ. Μακρή, με την σειρά της, δεσμεύθηκε για τον συντονισμό των ενεργειών τους ώστε να υπάρξει άμεση βελτίωση και επίλυση των ζητημάτων, που ανακύπτουν και χρήζουν αντιμετώπισης.

Διαπίστωσε, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι το προσωπικό δίνει μάχη, με αυταπάρνηση, τόσο για την αποτελεσματική, καθημερινή λειτουργία όσο και για τις ιδιαιτερότητες, που η υγειονομική συγκυρία δημιουργεί και ανταποκρίνεται, με επιτυχία, στις αυξημένες προκλήσεις της πανδημίας. Δεν παρέλειψε δε να συγχαρεί τους εργαζόμενους  και να τους ευχαριστήσει, θερμά, για την επάρκεια και την προσφορά.