Χαρά Πασχαλίδου μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ

Η Δημοτική Σύμβουλος Σκοπέλου Μαρία Σοφικίτου Σίσκου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη, συμμετείχε σε μια ενημερωτική και γόνιμη συνάντηση φορέων με θέμα “Ο Θεσμός των Αδελφοποιήσεων”, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “ΕΥΡΩΠΗ για τους ΠΟΛΙΤΕΣ 2014-2020”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στις 11 π.μ. στην Αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Αντώνης Καρβούνης απο το Υπουργείο Εσωτερικών, Υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “ΕΥΡΩΠΗ για τους ΠΟΛΙΤΕΣ 2014-2020 και η κυρία Χαρά Πασχαλίδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ, οι οποίοι ανέλυσαν τους στόχους και τα οφέλη που προκύπτουν στις τοπικές κοινωνίες από τις Αδελφοποιήσεις πόλεων – δήμων.

Αντώνης Καρβούνης από το
Υπουργείο Εσωτερικών

Η κυρία Σοφικίτου στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους εισηγητές, ζήτησε τη συνδρομή τους σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίπου 120 άτομα, ως εκπρόσωποι Δήμων, Σχολείων, Συλλόγων και άλλων φορέων.