ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ | σημαντικές συναντήσεις του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Κουκουλάκη |

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Κουκουλάκης Μάκης παραβρέθηκε την Κυριακή 09/12 στο ξενοδοχείο The Met Hotel στην Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποιήθηκε ημερίδα από την «Ελληνοκινέζικη Ένωση Προώθησης  Επενδύσεων και Συνεργασιών.» Σκοπός της ημερίδας ήταν η προώθηση και η συνεργασία επιχειρήσεων και φορέων με κινέζους επιχειρηματίες. Στις επαφές που πραγματοποιήθηκαν συζητήθηκαν οι ευκαιρίες που υπάρχουν, έτσι ώστε η Σκιάθος να μπει στον Κινέζικο χάρτη τουριστών.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουκουλάκης: «Σήμερα θεωρώ ότι έγιναν πολύ σημαντικές και ενδιαφέρον επαφές με πολύ αξιόλογους Κινέζους επιχειρηματίες, ώστε η Σκιάθος να αρχίσει να δέχεται group τουριστών από την συγκεκριμένη χώρα. Οι επιχειρηματίες δείξανε έντονο ενδιαφέρον για το νησί, ανταλλάξαμε στοιχεία επικοινωνίας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συνεργαστούμε στο κοντινό μέλλον.»