Ουσιαστική και απολύτως κατατοπιστική ήταν η διαδικτυακή συνάντηση συνεργασίας και ενημέρωσης της προέδρου της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτού Μαγνησίας Ζέττας Μ. Μακρή με το διοικητικό συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Μ., σε μια, άκρως χρήσιμη, ανταλλαγή απόψεων.
Στην διαδικτυακή συζήτηση συμμετείχαν η πρόεδρος Δώρα Καναβιτσά, ο α’  αντιπρόεδρος Γιάννης Φόβος, ο γεν, γραμματέας Αθανάσιος Μόσχος ,η ταμίας Ευαγγελία Αρβανίτη και η αναπληρώτρια γεν. γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη.

Με αξιοσημείωτη συνδικαλιστική επάρκεια και με πλήρη γνώση των κλαδικών αιτημάτων, τόσο η πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν τα θέματα, που απασχολούν τους επαγγελματίες, που εκπροσωπούν, εστιάζοντας στα βασικά, χρονίζοντα προβλήματα αλλά και σε όσα δημιούργησαν ή επιδείνωσαν  τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας. Οι ρυθμίσεις για τις επιταγές, η χρηματοδότηση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, η περαιτέρω ελάφρυνση των ασφαλιστικών εισφορών, εργοδοτών και εργαζομένων, ο ειδικός, διαφορετικός για τους επαγγελματίες, υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ, η δημιουργία ακατάσχετου λογαριασμού και για τους επιχειρηματίες, η επιμόρφωση και χρηματοδοτική ενίσχυση για την δημιουργία e- shops, η κατάργηση των τραπεζικών προμηθειών, η προστασία της πρώτης κατοικίας, η επιβεβλημένη, λόγω και των συνθηκών, προστασία της επαγγελματικής στέγης, οι βελτιωτικές ρυθμίσεις της επιστρεπτέας προκαταβολής, το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ, τα δάνεια για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις, η εξαίρεση των μελών των προσωπικών εταιριών από τις οικονομικές παροχές, οι ρυθμίσεις εκσυγχρονισμού του φόρου πολυτελείας αλλά και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως το οδικό δίκτυο του Πηλίου, το Βιομηχανικό Πάρκο, η αερορύπανση, το στρατόπεδο Γεωργούλα ήταν, μεταξύ των πολλών θεμάτων, που οι ενημερωμένοι συνδικαλιστές έθεσαν. Δεν παρέλειψαν να στηρίξουν, με αριθμούς και επιχειρήματα, τα αιτήματά τους, αναγνωρίζοντας, ταυτόχρονα, την κρισιμότητα των καιρών.

Η βουλευτής δήλωσε εντυπωσιασμένη από την σοβαρότητα των προτάσεων, ευχαρίστησε, θερμά, για την εμπιστοσύνη και δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα προβλήματα, που της τέθηκαν. Ζήτησε δε να υπάρχει συνέχεια στην συνεργασία τους, που την βοηθά, ιδιαίτερα, στην προώθηση των σοβαρών θεμάτων, που απασχολούν τους επαγγελματίες, χωρίς δική τους ευθύνη ή αμέλεια.