ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ “ΕΡΑΤΩ” ; | αύξησε από τις 5 Ιανουαρίου 10€ το εισιτήριο χωρίς ενημέρωση |

Του Νίκου Τζούμα – Συντάκτη του Skiathoslife.gr

Έως τις 3 Μαρτίου φαίνεται σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων, να συνεχίζονται τα δρομολόγια του Flying Dolpin “Ερατώ” από το λιμάνι του Βόλου για τα νησιά των Β. Σποράδων. Αν και η επίσημη ενημέρωση είναι πως τα δρομολόγια ολοκληρώνονται την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, το skiathoslife επικοινωνώντας με ταξιδιωτικούς πράκτορες ανέφεραν πως στο σύστημα φαίνεται να συνεχίζονται κανονικά τα δρομολόγια έως τις 3 Μαρτίου, ενώ η εταιρεία έχει ζητήσει παράταση έως και τις 30 Μαρτίου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Από την άλλη πλευρά πολλοί επιβάτες δηλώνουν έντονα δυσαρεστημένοι αλλά και έκπληκτοι όταν ενημερώνονται πως υπάρχει αύξηση του εισιτηρίου κατά 5€ δηλ. από 25€ στα 30€ χωρίς μάλιστα να υπάρχει και σχετική έκπτωση σε περίπτωση που κάποιος επιλέγει και επιστροφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως 60€ συνολικά κόστιζε και η διαδρομή Βόλος – Σκιάθος με επιστροφή με το Flying Cat το οποίο σταμάτησε λόγω της μείωσης του επιβατικού κοινού που προήλθε από την μείωση του εισιτηρίου του Flying Dolphin Ερατώ.

Αρκετοί από τους επιβάτες που ενημερώθηκαν την ώρα έκδοσης του εισιτηρίου για την αύξηση του τόνισαν στο Skiathoslife.gr πως όπως ενημερώνουν οι εταιρείες για την μείωση των εισιτηρίων έτσι πρέπει να ενημερώνουν και για την αύξησή τους.