Θα ήθελα να μεταφέρω δημοσίως τις ευχαριστίες μου στο αστυνομικό τμήμα Σκιάθου, στον διοικητή και υποδιοικητή του τμήματος καθώς και στον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά μου. Ιδιαίτερα δε στα παιδιά του Α.Τ. Σκιάθου και εκτός αυτού, που πραγματικά με στήριξαν και βοήθησαν να πιαστεί ο ένοχος, προσφερόμενοι εθελοντικά ακόμη και εκτός της υπηρεσίας τους.
Εδώ και αρκετό καιρό, συντοπίτης μας, χωρίς λόγω και αιτία, έριχνε οξύ σε αυτοκίνητα της ιδιοκτησίας μου. Κυκλοφορούσε με το οξύ, σε διάφορα σημεία του νησιού, στοχεύοντας αυτοκίνητα μου, νοικιασμένα από πελάτες. Η ζημιά που έχει προκαλέσει δεν είναι μόνο η οικονομική φθορά, αλλά ο τρόμος και η ανασφάλεια στην οικογένειά μου, στους υπαλλήλους μου αλλά και το ποιο σοβαρό και κατακριτέο, στους τουρίστες που με κόπο καταφέραμε να φέρουμε φέτος στο νησί.
Φρόντισε να γεννήσει έναν λόγο στο μυαλό του για να δικαιολογεί τις πράξεις του, που σκορπίζανε φόβο και ανασφάλεια και να χαλάσει την γενική εικόνα του τόπου μας. Η πράξη του, την οποία σχεδίαζε καιρό, επιεικώς χαρακτηρίζεται άνανδρη, απαράδεκτη και κατακριτέα!!!
Χρειάστηκε έρευνα, συντονισμός και πολύ προσπάθεια για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα και η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ελπίζω έτσι πως θα καταλάβει, τόσο αυτός αλλά και σε όποιον άλλον περνάνε από το μυαλό κακίες, ότι τίποτε δεν μένει ατιμώρητο!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους φίλους και γνωστούς, συντοπίτες , που με θετική διάθεση θέλησαν να βοηθήσουν και βοήθησαν, με όποιο τρόπο μπορούσαν. Ο θεός, που είναι ψηλά και βλέπει, να σας έχει όλους καλά.
Ευχαριστώ πολύ
Νίνα Μαστοράκη