Το ΗΛΕΚΤΡΟΝ-ELECTRONET ΔΕΛΑΚΟΥΒΙΑΣ ευχαριστεί το SKIATHOSLIFE για την ενέργειά του να παραχωρήσει δωρεάν προβολή στην ιστοσελίδα του στις επιχειρήσεις της Σκιάθου, με αφορμή τη Black Friday. Κίνηση σημαντική, αλλά και συμβολική για τη στήριξη στης τοπικής αγοράς.

Μία ενέργεια ιδιαίτερα αξιέπαινη, καθώς είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που Δημοτική Αρχή ή επαγγελματικοί σύλλογοι ή επιχειρηματίες κατανοούν την ανάγκη να στηρίξουν την τοπική αγορά. Σε άλλες τοπικές κοινωνίες βλέπουμε να αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες, να γίνονται ενημερωτικές καμπάνιες και δράσεις, να αποτελεί αυτονόητη πρακτική η στήριξη της τοπικής αγοράς. Ιδιαίτερα σε μία κλειστή αγορά, όπως είναι η νησιωτική, τα χρήματα ανακυκλώνονται και καταλήγουν σ’ εσένα. Άλλωστε αγαπώ τον τόπο μου σημαίνει στηρίζω και την αγορά του.

Ευχόμαστε το γεγονός να είναι η αρχή να ανοίξει μια συζήτηση και να είναι  η απαρχή σειράς εκδηλώσεων από τους φορείς για το θέμα αυτό.

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν και  ζητάμε από όλους τους επαγγελματίες του νησιού και τους κατοίκους, πριν προβούν σε αγορές να ζητούν τιμές-προσφορές  των προϊόντων από τα τοπικά καταστήματα. Να είναι σίγουροι ότι θα βγαίνουν κερδισμένοι.

ΗΛΕΚΤΡΟΝ-ELECTRONET Δελακουβίας