Σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με δημοσιογράφους, Bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων πραγματοποίησε η αποστολή του Δήμου Σκιάθου στο Λονδίνο στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market.

Το εύρος του τουριστικού προϊόντος του νησιού ανέλαβε να παρουσιάσει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάκης Κουκουλάκης σε εξειδικευμένους στα επιχειρηματικά ταξίδια, σε οικογενειακές διακοπές, σε τουρισμό δραστηριοτήτων, και σε πολιτιστικό τουρισμό από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Βρετανία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία και η Ιταλία.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Τζούμα και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Διαμαντή Μαθηνό. «Μπαίνουμε δυναμικά στη διεκδίκηση του μεριδίου αγοράς που αξίζει για τη Σκιάθο μας» τόνισε ο κ. Κουκουλάκης μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων επισημαίνοντας ότι «το νησί εμφανίστηκε στην έκθεση με σωστή προετοιμασία, που οργανώθηκε από την MTC GROUP που συνεργαζόμαστε σαν παράταξη , από την οποία προσδοκά θετικά αποτελέσματα». Και κατέληξε : « Το είπαμε και το κάναμε πράξη ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε την ενεργοποίηση των διεθνών αγορών, πράγμα απόλυτα αναγκαίο λόγω του έντονου ανταγωνισμού από τρίτες χώρες και της επιλεκτικότητας της ζήτησης».

Τα έξοδα μετακίνησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κουκουλάκη Θωμά καλύφθηκαν με ιδία έξοδα