ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η FOOD EXPO 2017

 

 

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην «4η FOOD EXPO – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα από 18 έως και 20 Μαρτίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (τηλ. 24210-94700) που πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των εκθετών της FOOD EXPO αποτελούν ελληνικές επιχειρήσεις με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό, ωστόσο στην έκθεση συμμετέχουν και πολλές ξένες επιχειρήσεις από διάφορες χώρες του κόσμου, γεγονός που καταδεικνύει τον αμιγώς διεθνή χαρακτήρα της. Το 2016, στην FOOD EXPO υπήρξε μια θεαματική αύξηση 162% στο ποσοστό συμμετοχής των εκθετών σε σχέση με την πρώτη διοργάνωσή της, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στους 970!

Για το 2017, η FOOD EXPO, διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά της standards, επενδύοντας τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα ποσά σε διαφημιστικό budget και εφαρμόζοντας καινοτόμες στρατηγικές προβολής της στο εξωτερικό, θα σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από άποψη συμμετοχών, αφού αναμένεται να πάρουν μέρος σε αυτή περισσότεροι από 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες!

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την «4η FOOD EXPO» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr.