το κτήριο των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016. Την 4η Οκτωβρίου, ημέρα ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, επέλεξε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για να γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στην οδό Πειραιώς. Στη συνεδρίαση αναμένεται να παραστούν όλοι οι πρώην πρόεδροι της. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

 

Tη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για να δοθούν απαντήσεις «στα δεκάδες ερωτήματα και τον πραγματικό σκοπό των μυστικών ταξιδιών των κ. Παππά και Αρτεμίου στη Βενεζουέλα» ζητά η ΝΔ από τον Πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως μετά και το σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», ο κ. Τσίπρας είναι πολλαπλά εκτεθειμένος για τα μυστικά ταξίδια του κ. Παππά στη Βενεζουέλα, παρέα με τον ειδικό των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, «αρκετούς μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας για τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου, δεν έχουν απαντηθεί τα δεκάδες ερωτήματα που έθεσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις σχέσεις τους και τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού τους στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013».

tovima