Δεν είναι μόνο η εξαιρετική εμφάνιση των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα κορασίδων που δίνουν αισιοδοξία, για το μέλλον του μπάσκετ στην Σκιάθο, αλλά είναι και ο χαρακτήρας που έχουν πλάσει τα κορίτσια, καθαρά αθλητικός, στρατηγικός και πάνω από όλα ομαδικός.

Καθόλου τυχαία τα αποτελέσματα όχι μόνο τα Αθλητικά αλλά κυρίως τα μεταγραφικά.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σκιάθου εξάγει ταλέντα και κυρίως στις κορασίδες. Μέχρι σήμερα καταγράφει ήδη τέσσερα μέσα σε έξι χρόνια, τα τρία το 2020. Τυχαίο ;;; Kαθόλου, κάποιοι ευθύνονται για αυτό και σίγουρα δεν είναι άγνωστοι… Κωνσταντίνος Κρίτσαλος και Μάριος Μπορίνος τα ονόματά τους.

Κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως το τμήμα ίσως αποδυναμωθεί και στο πρωτάθλημα αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα, χωρίς φυσικά να σκεφτούν πως μάλλον το αντίθετο θα συμβεί, αφού τώρα πλέον τα κορίτσια μας έχουν και έναν ακόμα στόχο… να παίξουν δίπλα στις συναθλήτριές τους και γιατί όχι και κάπου αλλού… πιο ψηλά εκεί που φέτος στοχεύει και ο Γυμναστικός Σύλλογος Σκιάθου που παραμένει προσηλωμένος στην αξία των τοπικών ταλέντων…

Καλή Συνέχεια

Ν.Τ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FB ΤΟΥ COACH ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΡΙΤΣΑΛΟΥ:

“Μέσα σε έξι χρόνια λειτουργίας γυναικείων τμημάτων υποδομών, τέσσερα κορίτσια μας έκαναν το βήμα παραπάνω..
Xalkia Morfoula στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου
Γωγώ Βλασσοπουλου στον Ολυμπιακό Βόλου
Αριστέα Καπερωνη στον Ολυμπιακό Βόλου
Αποστολία Βαρθαλαμη στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης
Δεν το λες και άσχημα coach Marios La BombaBorinos…
Η συστηματική δουλειά που γίνεται στον Γυμναστικός Σύλλογος Σκιάθου σε όλους τους τομείς αποδίδει καρπούς και φαίνεται…
Από την πρώτη στιγμή ο στόχος μας ήταν η ανάδειξη των ταλαντουχων αθλητών /ριών του νησιού μας… Και πάνω σε αυτό το πλάνο δουλεύουμε με υπομονή κι επιμονή μια δεκαετία τώρα..
Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας..”