Την πίτα της έκοψε σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:30 στο καφέ Άριστον του κ. Λεονταρά η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης κ. Νίκος Φεγγερός αφού ευχαρίστησε την Βουλευτή του Νομού κα Ζέτα Μακρή που βρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας τόνισε την σημασία της συμμετοχής των μελών ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στο νησί κατά την εκλογική διαδικασία των Βουλευτικών εκλογών και των Ευρωεκλογών που ήταν τόσο μεγάλα όπως και στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η κα Ζέτα Μακρή εντυπωσιασμένη από την συμμετοχή του κόσμου τόνισε πως αν και έχει παρευρεθεί σε πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις στην Σκιάθο πρώτη φορά βλέπει ενισχυμένη την ανταπόκριση του κόσμου. Ζήτησε την βοήθεια όλων στην δύσκολη συνέχεια που έχει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αν και η έως τώρα πορεία της είναι θετική.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων Αθ. Ζλατούδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Ζαφειρούλα Αναγνώστου.

Το φλουρί κέρδισε ο αδερφός του προέδρου της Δημ.ΤΟ Σκιάθου κ. Γιώργος Φεγγερός

Νίκος Τζούμας