Ενάμιση μήνας έχει περάσει και το σχολείο μας κυριολεκτικά έχει αλλάξει όψη.
Οι Ειδικοί Παιδαγωγοί και, από τις 12 του Οκτώβρη, και τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού μπορούν πλέον να εργαστούν σε ένα περιβάλλον αξιοπρεπές και κατάλληλο για τους μαθητές. Όμως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου και του Συλλόγου των Γονέων.

Ανανεωμένο και λειτουργικό

Από την πρώτη στιγμή ήταν πλάι μας με υπομονή και αμεσότητα για να μας ακούσει και να επιλύσει κάθε πρόβλημα, να ικανοποιήσει κάθε αίτημά μας σχετικό με τη λειτουργία του σχολείου και να μας προμηθεύσει με το απαραίτητο υλικό η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κυρία Σταματίνα Χονδρονικολή. Υλικά, μέσα, προμήθειες και αξιοποίηση υπάρχοντος εξοπλισμού, όλα πέρασαν από τα χέρια της.

Σε ό,τι αφορούσε επισκευές, προσθήκες, επιδιορθώσεις, αναρτήσεις και λήψη μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού βοήθεια και υποστήριξη μας έδωσε ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας, κύριος Γιάννης Τσανάκας. Με τις παρεμβάσεις των τεχνικών και του προσωπικού του δήμου η διαφορά στους χώρους του σχολείου είναι πλέον εμφανής.

Σημαντική βοήθεια λάβαμε και από τον κύριο Γιάννη Γιαννίτση υπεύθυνο Αντιδήμαρχο καθαριότητας, αλλά και συντηρητή του φωτοτυπικού μας μηχανήματος. Σε μια τόσο δύσκολη περίσταση είναι σημαντικό το σχολείο μας να είναι καθαρό και ασφαλές για όλους μας καθημερινά.

Πλάι σε όλους αυτούς και πλάι μας ο Δήμαρχος, ο κύριος Θοδωρής Τζούμας. Παρακολουθώντας και συντονίζοντας από κοντά κάθε μικρή ή μεγαλύτερη παρέμβαση μας δείχνει έμπρακτα ότι πιστεύει και υποστηρίζει την προσπάθεια μας, με σεβασμό στους μαθητές μας πάνω από όλα.

Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα

Πλάι μας όμως ήταν από την πρώτη μέρα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, η κυρία Ίρα Ράλλη. Μας έφερε κυριολεκτικά τα πάντα, διευκολύνοντας το έργο μας, γιατί πιστεύει, όπως και εμείς ότι σε κάθε παιδί αξίζει το καλύτερο σχολείο.

Όλους τους Ευχαριστούμε.

Η ειλικρινής αφοσίωσή τους στο Ειδικό Σχολείο Σκιάθου αποτελεί για μας διαρκή προτροπή και έμπνευση.

https://blogs.sch.gr/dimeidskiath