Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Σκιάθος” σε συνεργασία με την Πρεσβείας της Αυστρίας στην Αθήνα, σας προσκαλούν στις συναυλίες κλασικής μουσικής, με ελεύθερη είσοδο, στις 26 και 27 Αυγούστου.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας/ΠΕ Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων και είναι μέρος του προγράμματος ‘Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι’ της Πρεσβείας της Αυστρίας, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι» η Αυστριακή Πρεσβεία συνεργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Η Σκιάθος’ παρουσιάζοντας υψηλής στάθμης μουσικές εκδηλώσεις με διεθνώς καταξιωμένους μουσικούς.

Το «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι», είναι μια πρωτοβουλία της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα με σκοπό την προώθηση μουσικών ανταλλαγών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αυστρία, για το καλοκαίρι του 2018, έχουν συνολικά είκοσι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε δεκαέξι πόλεις.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Η Σκιάθος’ οι συναυλίες της Σκιάθου τελούν και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.