ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ BLOGGERS ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΛΙΟ | από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων |

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Θεσσαλικών τουριστικών προορισμών, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, φιλοξενεί από την Παρασκευή 27 μέχρι και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, έλληνες και ξένους bloggers, προκειμένου μέσω αυτών να αναδειχθούν και να διαδοθούν, οι ομορφιές του Νομού Μαγνησίας, η πλούσια ιστορία του, τα μαγευτικά πηλιορείτικα χωριά, οι παραδεισένιες παραλίες με τα καταγάλανα νερά.

Πρόκειται για 30 άτομα της ομάδας Travel Bloggers Greece, οι οποίοι εξειδικεύονται στην προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των ελληνικών τουριστικών προορισμών, μέσω των ιδιαίτερα δημοφιλών blogs τους, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε:  A Greek Adventure, Dave’s Travel Pages, Eikones kai psithyroi, Family Goes Out, Laurenaki, Life Beyond Borders, Meet Culture, My Greece-My Travel,  Passion for Greece Photografphy Traveler, Serbian Girl in Greece, Travelpassionate, 365 Days of Bliss, Travel Bloggers Greece Global, The Tiny Book και άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σελίδες τους είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο κοινό καθώς σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία έχουν περίπου 392.000 επισκέψεις το μήνα (page views) ενώ ακολουθούνται από 180.500 άτομα.

Οι Bloggers θα επισκεφθούν τη Μαγνησία και θα ξεναγηθούν σε αξιοθέατα του Βόλου και του Πηλίου το διάστημα 27-29 Ιανουαρίου 2017, με τα έξοδα μετακίνησης να καλύπτονται από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, ενώ η διαμονή τους θα καλυφθεί από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, εκτιμά ότι η φιλοξενία των bloggers στην περιοχή θα έχει πολλαπλά οφέλη καθώς θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη και προβολή της τουριστικής φυσιογνωμίας της Μαγνησίας μέσω των δημοσιευμάτων στα συγκεκριμένα blogs ενώ εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους του προγράμματος τουριστικής προβολής έτους 2017, που έχουμε θέσει.

Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και όλους τους φορείς που εμπλέκονται στο κομμάτι του τουρισμού, προσπαθούμε συνεχώς να αναδείξουμε όσο περισσότερο γίνεται το Νομό μας και τα νησιά μας, γιατί πιστεύουμε ότι ο τουρισμός είναι ένα από τα πολλά και δυνατά χαρτιά μας, επενδύοντας σε αυτόν, προς όφελος όλων των επαγγελματιών του Νομού μας».