Αν και το θέμα της διαιτησίας στην αναμέτρηση Σκιάθος – Αγ. Παρασκευή, επικοινωνιακά δεν σηκώθηκε πολύ ψηλά από την ομάδα του νησιού, η πραγματικότητα είναι ότι οι παράγοντες και γενικότερα οι άνθρωποι της ομάδας της Σκιάθου είναι σε έξαλλη κατάσταση, για να χρησιμοποιήσουμε μια ήπια έκφραση.

Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο τόσο ο Πρόεδρος κ. Γ. Μιτζέλος, όσο και ο Γεν. Γραμματέας κ. Τζ. Καμπουρέλης βρίσκονται στο Βόλο, προκειμένου να έχουν επαφή με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Π. Λασκαράκη, ώστε να του εξιστορήσουν όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως όσα ακολούθησαν της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε περίπτωση που οι απογευματινή επαφή δεν έχει την έκβαση που επιθυμούν οι παράγοντες της νησιωτικής ομάδας, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και της αποχώρησης από το πρωτάθλημα!
Η όλη υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο, με προεκτάσεις σε πολλά επίπεδα κι αναμένουμε πλέον τις επίσημες τοποθετήσεις της διοίκησης της νησιωτικής ομάδας.

O πρόεδρος της Ομάδας Γιώργος Μιτζέλος για το θέμα στο SL : “Είναι γνωστή η αγάπη και ο σεβασμός μου προς το πρόσωπο του κ. Λασκαρακη και το πειθαρχικό της ΕΠΣΘ.
Μην έχοντας άλλο τρόπο διαμαρτυρίας είμαι έτοιμος να πάρω αυτή τη σοβαρή απόφαση για να δώσουμε ένα μήνυμα ότι πρέπει να υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμός σε μια νησιώτικη ομάδα που παλεύει με τα “κύματα” να κρατηθεί οικονομικά σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να τηρούνται οι κανονισμοί του Ποδοσφαίρου.