Στην Σκιάθο ήρθα οι αντιπρόσωποι της Ελληνικής Εταιρείας Bauer μέσα από την επιχείρηση Παλαιωχορλίδης Π και Σια Ε.Ε που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Σκιάθο.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον ΑΣΠΡΟΛΙΘΟ με πλήθος εκπροσώπων των επιχειρήσεων καθώς και ιδιωτών να την παρακολουθούν.

Η BAUER είναι μια εταιρεία με ηγετική παρουσία στα δομικά χημικά υψηλής απόδοσης και στα κονιάματα, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και δραστηριότητες. Εκμεταλλευόμενη τα περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των χημικών προϊόντων βασισμένων σε φυσικές, ανανεώσιμες πρώτες ύλες, η BAUER προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για την κατασκευαστική βιομηχανία, που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Με προσηλωμένη εστίαση στους τομείς της ευημερίας και της αειφόρου ανάπτυξης, η BAUER έχει αφιερώσει τις δραστηριότητές της στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και παροχής προϊόντων για την βιομηχανία των κατασκευών.

Η BAUER παράγει και διαθέτει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα δομικών χημικών και κονιαμάτων για διαφορετικές κατασκευαστικές εφαρμογές, τα οποία συνοψίζονται στις ακόλουθες 6 κατηγορίες:

Στεγανωτικά υλικά.
Συστήματα μόνωσης.
Συγκολλητικά υλικά για πλακίδια και αρμόστοκους.
Επισκευαστικά υλικά και βελτιωτικά πρόσμικτα.
Επιχρίσματα.
Δάπεδα.

Την παρουσίαση πραγματοποίησαν εκ μέρους της Bauer οι κ.κ. Θανάσης Αραπάκης, Μηχανικός Μεταλλειολόγος Ε.Μ.Π και Κωνσταντίνος Κοκορίκος, Σύμβουλος Πωλήσεων