Για πάνω από 3 ώρες ο νεαρός μουσικός και ερμηνευτής Φώτης Τάμπας από την Σούρπη ξεσήκωσε τον πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη και συγκεκριμένα το MainStreet που τον φιλοξενούσε.

Ο καλλιτέχνης που για πρώτη φορά επισκέφτηκε το νησί μας άφησε άριστες εντυπώσεις και κατάφερε πολύ σύντομα από την έναρξη του live να κάνει ένα μαγαζί να τραγουδάει και να γίνεται μια παρέα σε ξένους ελληνικούς παλιούς και νέους ρυθμούς. Εκτός από τις διασκευές ο Φώτης τραγούδησε και δικά του τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης.

Δεν έλειψαν φυσικά και τα καλά απρόοπτα αφού είδαμε την Κυριακή Δαμάσκου, την Ράνια Πασχαλίδου και τον Κωστή Κουκιά να παίρνουν μικρόφωνο και να τραγουδούν μαζί του.

Φυσικά ο Αντώνης Μιτζέλος μας τίμησε με την παρουσία του και ήταν ιδιαίτερη χαρά μας που συνάντησε τον Φώτη Τάμπα επί σκηνής κάτι που ίσως στο μέλλον το δούμε να επαναλαμβάνεται αλλά όχι “ξαφνικά…”

Το Skiathoslife.gr ευχαριστεί τον Φώτη Τάμπα για την αποδοχή της πρόσκλησης, όλους όσους γέμισαν το MainStreet από νωρίς το βράδυ, τον ηχολήπτη μας Αντώνη Κισσουρά, τον Ξενοδοχείο La Pischine του Ομίλου Philian Hotel για την φιλοξενία του Φώτη καθώς και τους διαχειριστές του χειμερινού MainStreet Γιώργο Σανιδά και Δημήτρη Τσολοβίκο.

Νίκος Τζούμας