Διήμερη συνάντηση των στελεχών της πραγματοποίησε στο Βόλο στις 2 και 3 Νοεμβρίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Στην Εστία του, στην οδό Ι. Καρτάλη 26, στο «Σπίτι της Οδηγού», το Τοπικό Τμήμα Βόλου υποδέχτηκε και φιλοξένησε 62 στελέχη που εκπροσώπησαν ομάδες και των 4 κλάδων από τα Τοπικά Τμήματα Αγριάς, Βόλου, Καλαμπάκας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Λάρισας, Ν. Ιωνίας, Σκιάθου, Τρικάλων και Φαρσάλων. Με σύνθημα «Όλοι μαζί, ένα βήμα πιο κοντά, για ν’ ανεβούμε ψηλά» τα στελέχη απογειώθηκαν με το «Αερόστατο» της Περιφέρειας και συμμετέχοντας σε ένα ταξίδι φιλίας απέκτησαν βιωματικά γνώσεις και εφόδια, ανέβηκαν ψηλότερα και ανέβασαν ψηλότερα τον πήχυ της δουλειάς τους στις Οδηγικές τους Ομάδες.

Τα Στελέχη είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προγράμματα των κλάδων τους και να εμβαθύνουν στο σκοπό και το έργο, τις ιδέες, τις αξίες και τις μεθόδους του Οδηγισμού αλλά και το ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν μεταδίδοντάς τα στα παιδιά και τους νέους των ομάδων τους. Σε μια δίωρη εξόρμηση στο κέντρο του Βόλου, τα Στελέχη της Περιφέρειας ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους, τους εμπόρους και τις υπηρεσίες της πόλης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των Οδηγών για συμμετοχή σε ένα μεγάλο παιχνίδι γνωριμίας και αλληλεπίδρασης. Τη συνάντηση, όπως πάντα, «έντυσαν» με έμπνευση χαμόγελα, τραγούδια, παιχνίδια, ποιοτική και δημιουργική ψυχαγωγία.

Η  συνάντηση κρίθηκε από όλους απόλυτα επιτυχής, ενώ όλοι έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία που παρείχε στους συμμετέχοντες το Τοπικό Τμήμα Βόλου.