Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Σκιάθου συνεχίζει την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης κάνοντας πράξη τις καταστατικές αρχές και τον σκοπό ίδρυσης του.
Από την Πέμπτη 2 Απριλίου ξεκίνησε η καμπάνια οικονομικής στήριξης των δυο φορέων δημόσιας υγείας, το Κέντρο Υγείας & το ΕΚΑΒ Σκιάθου μετά από κοινή πρωτοβουλία του Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Σκιάθου κ. Γιάννη Ριζοδήμου και του Προέδρου του ΕΕΣΣΥΣ κ. Χρήστου Δημητριάδη

Η προσπάθεια αυτή θα πάρει παράταση έως και την Πρωτομαγιά. Οι 15 κουμπαράδες που κατασκευάστηκαν ειδικά για αυτό το σκοπό (σε σχήμα σπιτιού), ευγενική χορηγία του ξυλουργού Γιώργου Αντωνίτσα (woodcreation) βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του νησιού όπως Super Markets, Πρατήρια Άρτου και Καυσίμων για να μπορεί ο κάθε πολίτης να συνεισφέρει με το ποσό που επιθυμεί!

Όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε σε συνάρτηση των δυνατοτήτων μας και αναλογιζόμενοι τον σκοπό και την χρησιμότητα αυτής της κίνησης. Τώρα μπορούμε να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα ξεπερνώντας ακόμη και την πιο δύσκολη κατάσταση.

Στο τέλος αυτής της προσπάθειας οι κουμπαράδες θα μαζευτούν από τον ΕΕΣΣΥΣ ενώ το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την προμήθεια εξοπλισμού και υλικών που θα υποδειχθεί από το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Σκιάθου
Οι άνθρωποι ενωμένοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τα πάντα ας το αποδείξουμε !!!