Ξεκίνησα λίγο μετά τις 7.25 με τα πόδια από το κέντρο του νησιού να πάω στο Δημαρχείο. Η Δέσποινα Αννη με είχε ενημερώσει πως θα γινόταν συνάντηση φορέων για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και ενημερώθηκα και εγώ ως εκπρόσωπος της ΦΛΟΓΑΣ.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση ισχύουν τα ίδια… θα πει ο καθένας τον σχεδιασμό του, ο εκπρόσωπος του Δήμου τα δικά του, θα κάνουμε κάποια δρώμενα και τελικά οι περισσότεροι πολίτες θα επιλέξουν να πάνε εκτός Σκιάθου…

Ανέβηκα στον 1ο όροφο αφού πρώτα μου είπαν πως η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του Δημάρχου… αν και πήγα στην ώρα μου το γραφείο ήταν γεμάτο… Μαθητές 15μελών καθηγητές, δάσκαλοι δημοτικών, νηπιαγωγίων, πρόεδροι συλλόγων γονέων, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων…. να μην σας τα παραλέω ήμασταν όλοι εκεί !!!

Η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια ; Δεν ήταν ο εκπρόσωπος του Δήμου ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος. Αν και νέα Δημοτική Αρχή – από τον Σεπτέμβρη – κατόρθωσε να βγάλει με τους συνεργάτες του ένα καλό πρόγραμμα και με παραγωγές του Δήμου. Ενα Μπούρτζι και μια αίθουσα που σχεδιάζουν να είναι αγνώριστη και πολύ χριστουγεννιάτικη, το ίδιο και το νησί…

Λες εντάξει θα κρατήσω τις επιφυλάξεις μου… αλλά καμία επιφύλαξη για αυτό που είδα… τους πολίτες στο Δημαρχείο, τους εκπροσώπους των φορέων στο γραφείο του Δημάρχου και όχι για παράπονα αλλά για δημιουργία με τον Δήμαρχο επιτέλους παρών !!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ