Ξεκίνησε  χθες Δευτέρα 22 Ιουλίου 2020, η έκθεση παλιάς, ασπρόμαυρης φωτογραφίας του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας. Πρόκειται για μια εξαιρετική έκθεση με διακόσιες ογδόντα φωτογραφίες που μαρτυρούν τον πλούσιο πολιτισμό της Γλώσσας! Η έκθεση θα λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή και ώρες 19:30 έως 21:30.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού τον λόγο πήραν πρώτα ο Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος, η πρόεδρος του συλλόγου κα. Βιργινία Σιδέρη η οποία μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την έκδοση λευκώματος της ίδιας θεματολογίας και ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης ο οποίος εξήρε το έργο του συλλόγου (βίντεο παρακάτω).

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν: Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμ. π.Αλέξιος Παπασταμούλος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ρηγίνος Νομικός, ο π.Νικόλαος Σκιαθίτης, ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Βαφίνης Νικόλαος και ο κ. Αριστείδης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Λιμενικού Ταμείου κ. Άγγελος Ξηντάρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Ευσταθίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κ. Μαρία Σοφικίτου-Σίσκου και ο κ. Ηλίας Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γλώσσας κ. Αγάλος Φωτόπουλος  ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μαλάμος, ο Λιμενάρχης Σκοπέλου κ. Γιώργος Γκάρας (Πλωτάρχης), ο υποδιοικητής κ. Σπυρίδων Δροσάκης (Υποπλοίαρχος) και κάτοικοι της Γλώσσας.

https://www.dromenatoutopoumas.gr/2020/06/best-shop.html

 

Από αριστερά: Μ.Σοφικίτου-Σίσκου, Ν. Βαφίνης, Γ. Γκάρας
Μέρος του Δ.Σ: Β. Σιδέρη,Τ. Μπάλας, Σ. Καρβέλη

Η πρόεδρος του συλλόγου Βιργινία Σιδέρη
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης
πηγη : Δρώμενα του Τόπου μας