Η 16χρονη καλλονή που περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα ονομάζεται Εβίτα Αϊβαλιώτη και κατάγεται από τη Σκιάθο.
Η Εβίτα Αϊβαλιώτη είναι ένα από τα νεαρότερα κορίτσια στο χώρο της Μόδας στην Ελλάδα και μάλιστα περπάτησε στην επίδειξη του οίκου Nikos Takis στο πλαίσιο της 26ης Athens Exclusive Designers Week. Έχει δυο υπέροχους γονείς, την Χριστίνα Μαραγκόζη και τον Θάνο Αϊβαλιώτη, που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.
Είχαμε την χαρά να μιλήσουμε μαζί της και να μας πει σχετικά με την αρχή της καριέρας της στη χώρο της Μόδας και όχι μόνο.

του Θοδωρή Τζούμα

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο της Μόδας; Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισες και τι ρόλο έπαιξε η ηλικία σου σε όλο αυτό;
Ε.Αϊ.: Σε επαφή με την μόδα πρώτη φορά με έφερε η μητέρα μου και αυτό είναι κάτι για το οποίο της είμαι ευγνώμων. Δεν αντιμετώπισα καμια ιδιαίτερη δυσκολία εξ αιτίας την ηλικίας μου ωστόσο δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι μου θα μπορούσε να με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που αγαπάω.

Πως κύλισε για εσένα η Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα;
Ε.Αϊ.: Ήταν η πρώτη μου επαφή με τον χώρο και μπορώ να πως το απόλαυσα ιδιαίτερα. Ήταν μια διαφορετική και μοναδική εμπειρία και ανυπομονώ να την ξαναζήσω.

Ποια είναι η στάση των γονιών σου σε αυτή σου την επιλογή;
Ε.Αϊ.: Οι γονείς μου με βοηθούν και με στηρίζουν στο κάθε μου βήμα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Το ίδιο ισχύει και με την μόδα. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που τους έχω κοντά μου και δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτούς.

Ποια είναι η σχέση σου με την Σκιάθο;
Ε.Αϊ.: Η Σκιάθος διατηρεί μια ιδιαίτερα σημαντική θέση στην καρδιά μου. Έχω καταγωγή και επισκέπτομαι σταθερά το νησί από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου.

Πως έχεις καταφέρει ο χώρος της Μόδας να συμβαδίζει με το σχολείο;
Ε.Αϊ.: Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μου παραμένουν σταθεροί. Έχω θέσει τις προτεραιότητες μου και δεν θα άφηνα τίποτα να τις επισκιάσει.

Ποιοι είναι οι στόχοι για το μέλλον;
Ε.Αϊ.: Στο μέλλον θα ήθελα αφού τελειώσω το σχολείο να συνεχίσω με τις σπουδές μου. Ο τομέας της μόδας είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολυ και θα ηθελα στο μέλλον να ασχοληθώ.
Αυτόν τον καιρό δίνω βαρύτητα στις σπουδές μου. Απολαμβάνω ιδιαίτερα να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Ο γνωστός φωτογράφος Νίκος Δρούκας αναφερόμενος στην Εβίτα Αϊβαλιώτη είπε: « Απλά συγχαρητήρια σε αυτό το υπέροχο πλάσμα που ονομάζεται Εβίτα Αϊβαλιώτη! Η Εβίτα ήταν γκεστ σταρ στο εντυπωσιακό fashion show του οίκου Νίκου -Τάκη και περπάτησε άψογα στη πασαρέλα. Και παρά την ηλικία της είναι πολύ προσγειωμένη μετρημένη και ενώ μπορεί με την σπάνια ομορφιά της να ασχοληθεί με την Showbiz και το μοντελινγκ θέλει να σπουδάσει και αυτό δείχνει τον σωστό τρόπο που την μεγαλώσανε οι γονείς της. Χριστίνα Μαραγκόζη να είσαι περήφανη για την κόρη σου. Και για μένα με 31 χρόνια εμπειρία έχω να πω ότι η Εβίτα είναι μια από τις 3 ωραιότερες γυναίκες κάτω των 18 στην Ελλάδα.