Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζοντας τον δύσκολο αγώνα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού της Μαγνησίας που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη και οι δύο Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ.κ. Μόρας και Ιγγλέσης προχώρησαν στη δωρεά χειρουργικών μασκών προς το Νοσοκομείο Βόλου, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το έργο τους.

Το πρωί της Τρίτης 17-11-2020 οι κ.κ. Μαλινδρέτος Παύλος, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Νοσοκομείου Βόλου και Καραμέτος Ηλίας Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου, βρέθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, προκειμένου να παραλάβουν κιβώτια με χειρουργικές μάσκες.

Οι κ.κ. Μαλινδρέτος και Καραμέτος ευχαρίστησαν θερμά τους τρεις Αντιπεριφερειάρχες για την δωρεά μασκών και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, περιθάλποντας ασθενείς.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη τους ευχαρίστησε δημόσια για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά, βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας. Τους υπογράμμισε δε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας, με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, με σωστό και στρατηγικό σχεδιασμό, με έγκαιρο σχέδιο δράσης, εφοδίασε, με όσα μέσα διέθετε, τις υγειονομικές μονάδες της Θεσσαλίας με τα απαραίτητα υλικά, ικανοποιώντας τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.