Δολοφονία 26χρονου αποκαλύφθηκε στις Σπέτσες. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε τροχαίο, όμως στη συνέχεια ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι είχε δεχθεί μαχαιριές στην κοιλιά. Ως δράστης της δολοφονίας συνελήφθη ένας 22χρονος, φίλος του θύματος, ο οποίος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Πειραιά.

Όλα έγιναν το Σάββατο όταν οι δύο νέοι συναντήθηκαν σε απόμερο σημείο. Φαίνεται ότι λογομάχησαν για άγνωστο λόγο και ο 22χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην κοιλιά τον 26χρονο.

Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο στον δρόμο δίπλα στη μοτοσικλέτα του. Κατά τη νεκροτομή, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι είχε δεχτεί μαχαιριές.

Ο 22χρονος διατηρούσε το καλοκαίρι μπαρ στο νησί, ενώ το θύμα εργαζόταν σε συνεργείο με μοτοσικλέτες.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις», Σπύρος Δημητρίου, ως πολιτική αγωγή δεν έχει ακόμα πρόσβαση στη δικογραφία, προηγείται η υπεράσπιση.

Η γιατρός στο κέντρο υγείας του νησιού ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Όπως είπε, γνωρίζει ότι ήταν κι άλλοι παριστάμενοι που αρχικά δεν αποκάλυψαν ότι γνώριζαν για το περιστατικό, στη συνέχεια έδωσαν όλοι καταθέσεις, και πρόσθεσε πως αντιλαμβάνεται ότι η δικογραφία είναι σχηματισμένη σωστά.

Αφού απολογηθεί ο κατηγορούμενος, η μητέρα του θύματος θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ρεπορτάζ: Ν. Κουντούρης / ERT.GR