ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ”

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και περιλάμβαναν εθελοντικές αιμοδοσίες, φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου καλαθοσφαίρισης. Ο αριθμός των αστυνομικών που συμμετείχαν στις αιμοδοσίες κρίθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικός, αποδεικνύοντας έμπρακτα το πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς που διέπει τους υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία.

pyrosvestik2Ως προς τις αθλητικές εκδηλώσεις, στόχος τους ήταν η συγκέντρωση τροφίμων από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και όσους τις παρακολούθησαν, τα οποία προσφέρθηκαν σε ιδρύματα της περιφέρειάς μας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Αναλυτικότερα, την Παρασκευή (21-10-2016) στο Εθνικό Στάδιο Βόλου διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

 

 

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Πύραρχος Ιωάννης Πόζογλου, o Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, Αντιπύραρχος Γεώργιος Βλόντζος, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Πάνος Παύλου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» Αθανάσιος Μπακαλιάνος, αστυνομικό προσωπικό με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου.
Μετά το πέρας του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στον Πρόεδρο του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» και στον Πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές για την ευγενική αυτή προσφορά.
Επιπλέον, προχθές Κυριακή (23-10-2016), στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Νίκαιας «Ι. Παττάκης», διεξήχθη αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και της Ένωσης Αθλούμενων Δικηγόρων Πρωτοδικείου Λάρισας.
pyrosvestik3Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Παιδής, ο Βουλευτής Λάρισας, Βασίλειος Κόκκαλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Αγάκος, ο Διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχος Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Τρύφωνας Τσάτσαρος, καθώς και μεγάλος αριθμός αστυνομικών και λοιπών θεατών.
Tα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν σήμερα (25-10-2016) στην υπεύθυνη του Κρικκείου Ορφανοτροφείου Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, Δήμητρα Τσιτσιβά, η οποία εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες για την έμπρακτη στήριξη του ιδρύματος.