Φωτογραφία : ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ -αρχείο -

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στον Αθλητικό Όμιλο Σκιάθου, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Δ.Σ. στον σύλλογο, προκειμένου να ξεκινήσει και τυπικά ο σχεδιασμός, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Ο κ. Μιτζέλος, στη Γενική Συνέλευση που έρχεται, επιθυμεί τη διαδοχή του, αν είναι εφικτή, ή την πλαισίωση της προσπάθειάς του από περισσότερους ανθρώπους, έτσι ώστε να μην πέφτουν όλα τα βάρη του συλλόγου πάνω σε αυτόν και σε ακόμα 5-6 συνεργάτες του που απαρτίζουν το υπάρχον υπηρεσιακό Διοικητικό Συμβούλιο. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 19 Αυγούστου.

Παράλληλα, όσον αφορά το ρόστερ, είναι γνωστό πως η Σκιάθος διαθέτει περίπου 40 δελτία γηγενών ποδοσφαιριστών, κυρίως νεαρής ηλικίας. Παρελθόν πρέπει να θεωρούνται οι Νασιάκος και Μουτζούρης, με τον πρώτο να φεύγει για φαντάρος και τον δεύτερο στο εξωτερικό για σπουδές.

Επίσης, πιθανή είναι η αποχώρηση δύο 17χρονων φερέλπιδων ποδοσφαιριστών, για τους οποίους ενδιαφέρεται ο ΝΠΣ Βόλος. Οποιαδήποτε μεταγραφή, ενδεχομένως, πραγματοποιηθεί, θα προκύψει μετά τη Γενική Συνέλευση κι ύστερα από συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Καλλιακούδα.