Ένα σημερινό δημοσίευμα στην Αγγλική Εφημερίδα “THE SUN” φέρει τον αγνοούμενο Μπεν να εντοπίζεται στα καλντερίμια της Σκιάθου και συγκεκριμένα να τρώει μόνο σε ταβέρνα του νησιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ελπίδες στην μητέρα του Ben Needam κα Donna Reilly δίνει η μαρτυρία μιας γυναίκας που ομολογεί πως είδε τον Μπεν το 2015 ενώ έτρωγε σε μια ταβέρνα της Σκιάθου

A search is conducted for the little boyCredit: Doug Seeburg – The Sun

Η μάρτυρας αναφέρει τα χαρακτηριστικά του Μπεν ως ξανθό με φακίδες και μπλε μάτια ενώ ο ίδιος φέρεται να γνωρίζει πως έχει εξαφανιστεί από μικρό παιδί.

Ο Μπεν εξαφανίστηκε σε ηλικία 21 μηνών ενώ έμενε στην Κω με τους γονείς του τον Ιούλιο του 1991. Δεν βρέθηκε ποτέ. Η τραγική μητέρα του, η Κέρρυ Νόννταμ, έχει πλέον επικοινωνήσει με τη Ντόνα αφού έγραψε για το θέμα στην ομάδα “Βοήθεια Βρείτε Μπεν Ντάνταμ” στο Facebook.

Η Ντόνα είχε δημοσιεύσει: «Ήμουν διακοπές μόνη μου στη Σκιάθο. Ένα μικρό νησί με λίγο πληθυσμό μικρό πληθυσμό. «Έφαγα μόνη μου σε μια από τις ταβέρνες το μεσημέρι ενώ δίπλα μου κάθονταν δύο άντρες. «Και οι δύο μιλούσαν άπταιστα ελληνικά και αυτό που παρατήρησα πάρα πολύ, ήταν ο νεαρός με τις φακίδες στο πρόσωπο και τα μπλε μάτια. «Ξέρω ότι θα μπορούσε να είναι Έλληνας αλλά από το βλέμμα του κάτι ξεχώρισε και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν.»

Πρόσθεσε: «Μοιάζει πολύ με τον μεγαλύτερο γιο μου που είναι τώρα 30, αλλά τότε θα ήταν 25-26 «Δεν μπορούσα να σταματήσω να τον κοιτάζω. Με κοίταξε και χαμογέλασε.” 

“Κατάλαβα πως είναι αυτός. Κάτι το έλεγε στο καρδιά μου. Πιστεύω ειλικρινά ότι ζει στη Σκιάθο ή στα άλλα δύο νησιά την Σκόπελο και την Αλόννησο. Ένιωσα ότι ήταν ντόπιος και όχι σε διακοπές.

Η Ντόνα έγραψε τη δημοσίευση τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά η απελπισμένη μητέρα του Μπεν Κέρι μόλις ειδοποιήθηκε. Είπε στην Ντόνα να επικοινωνήσει μαζί της απευθείας και με την Αστυνομία του Γιορκσάιρ, που διεξάγει την έρευνα του Μπεν.

Police released an image of what Ben would look like as an adult in 2013

Η Ντόνα ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με την αστυνομία μετά την μαρτυρία της, αλλά ισχυρίστηκε πως δεν έγινε κάποια ενέργεια.

Η αστυνομία του Γιορκσάρι κυκλοφόρησε μια πιθανολογούμενη εικόνα του το 2013 για το πώς θεωρούν ότι ο Μπεν θα μοιάζει σε αυτή την ηλικία. Η φωτογραφία αναδεικνύει τον Μπεν ως έναν άνδρα πυκνά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. 

Heartbroken mum Kerry has never given up looking for her little boyCredit: Rex Features

Το 2019 η μαμά του Ben, Kerry Needham, κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τον χαμένο γιο της να δώσει πληροφορίες λέγοντας ότι «ποτέ δεν είναι αργά για να
κάνει το σωστό».

Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης “THE SUN” που αναφέρεται στον αγνοούμενο Μπεν