ΘΟΔΩΡΗΣ Κ. ΤΖΟΥΜΑΣ
Συντάκτης του Skiathoslife.gr

Έχοντας περάσει το μεγάλο κύμα της κακοκαιρίας και έχοντας αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο βαθμό οι ζημιές στο νησί, κάποιοι άνθρωποι εκείνες τις κρίσιμες ώρες που διανύαμε το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την υπόλοιπη μέρα της Κυριακής, συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό χωρίς να είναι στην αρμοδιότητα τους.

Ο Δημήτρης Διολέττας, ήταν αυτός που με κίνδυνο πολλές φορές την ζωή του, στάθηκε στην πρώτη γραμμή είτε για να βγάλει κάποιο δέντρο που είχε κολλήσει σε κάποιο ρέμα, είτε για να βοηθήσει κάποιους κατοίκους που κόντευε να πλημμυρίσει το σπίτι τους είτε για πολλά άλλα πράγματα που δεν είναι υποχρεωμένος να τα κάνει.

Από το πρωί της Κυριακής, ήμουν σχεδόν όλη τη μέρα στο δρόμο με τον Δημήτρη και διαπίστωσα για ακόμη μια φορά, πως αυτός ο άνθρωπος, ότι κάνει σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει το νησί μας δεν το κάνει σίγουρα για το θεαθήναι αλλά γιατί πάνω απ’ όλα βάζει πρώτα την ανθρωπιά και μετά όλα τα άλλα. Σίγουρα, θα μπορούσα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο να γράψω αρκετά πράγματα που του αξίζουν, είμαι σίγουρος όμως πως κάτι θα γίνει πάλι κάποια στιγμή και θα τον βρω στο δρόμο να τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του.