Η κρήνη του δικτύου Πρ. Ηλία στην περιοχή Ακρόπολη ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, για τεχνικούς λόγους. Για την καλή εξυπηρέτηση του κοινού εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν δύο νέες κρήνες, στην ανηφόρα προς τον Αγ. Φανούριο και στην πλατεία Νεκροταφείου (δίπλα στον κυνηγετικό σύλλογο).

Σε δίμηνη διακοπή για τεχνικούς λόγους της παροχής του πόσιμου νερού του Πρ. Ηλία στη βρύση της Ακρόπολης προχώρησε η ΔΕΥΑΣ. Πιο συγκεκριμένα όπως εξήγησε στο SL ο Αντιπρόεδρος της με ΔΕΥΑΣ κ. Λευτέρης Βιολέττας, δημιουργήθηκε πρόβλημα με τη συγκεκριμένη βρύση διότι την χρησιμοποιούν οι επιβάτες των λεωφορείων όταν επιστρέφουν από τις αμμουδιές για να πλένονται, με αποτέλεσμα να καταγράφει περίπου δώδεκα φορές μεγαλύτερη κατανάλωση από τις άλλες και επιπλέον τις ώρες αιχμής να μην επαρκεί το νερό σε άλλα σημεία. Φυσικά πριν την απόφαση για προσωρινό κλείσιμο φροντίσαμε να κατασκευάσουμε δύο νέες βρύσες σε κοντινά σημεία ώστε να συνεχιστεί η σωστή εξυπηρέτησης του κοινού. Η μία βρίσκεται στα διακόσια μέτρα περίπου προς τον Αγ. Φανούριο και η δεύτερη στα διακόσια μέτρα αντίθετα προς το νεκροταφείο, μπροστά από τον κυνηγετικό σύλλογο. Επιπλέον μια νέα ακόμη βρύση λειτουργεί στο δρόμο προς Καλύβια.

Όπως επίσης μας ενημέρωσε ο κ. Βιολέττας και στις τρεις νέες κρήνες θα τοποθετηθούν αποσπάσματα από έργα του Παπάδιαμάντη, όπως έχει γίνει σε όλες τις άλλες. Παράλληλα νέα κρήνη προβλέπεται να κατασκευαστεί άμεσα στην περιοχές Μ. Άμμο.