Ενα απίστευτο πέναλτι καταλόγισε διαιτητής σε αναμέτρηση για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας χρησιμοποιώντας το Video Αssistant Referee ή εν συντομία VAR.

Και απίστευτο καθώς ο ποδοσφαιριστής που υπέπεσε στην παράβαση δεν αγωνιζόταν, αλλά ήταν αναπληρωματικός και έκανε προθέρμανση πίσω από την εστία των αντιπάλων. Η γκάφα της χρονιάς έγινε στην αναμέτρηση της Χολστάιν Κίελ με την Μπόχουμ λίγο πριν την λήξη του α’ ημιχρόνου. Στο 38′ ο ποδοσφαιριστής Ganvoula επιχείρησε σουτ σε αντεπίθεση.

Τότε αναπληρωματικός της γηπεδούχου, Εμπερβάιν, που έκανε ζέσταμα είχε την «έξυπνη» ιδέα να σταματήσει τη μπάλα πριν αυτή βγει έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Τότε ο διαιτητής της αναμέτρησης με τη βοήθεια του VAR υπέδειξε παράβαση και οι φιλοξενούμενοι στο Holstein Stadium ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1. Ο Γκανβουλά που εκτέλεσε εύστοχα άρχισε να πανηγυρίζει και ο θύτης του πέναλτι έμεινε κοίταζε αμήχανα, μη μπορώντας να πιστέψει τι ακριβώς συνέβη.

Βίντεο: Το απίστευτο πέναλτι που έκανε αναπληρωματικός στην Γερμανία

Για την ιστορία, η Χολστάιν πέτυχε ακόμα ένα γκολ και επιβλήθηκε 2-1. Δείτε το απολαυστικό βίντεο με το απίστευτο πέναλτι που δόθηκε με τη βοήθεια του VAR.