Πριν καν κλείσει ένας χρόνος από την επανεκλογή του, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές… Πάει δηλαδή για 4η θητεία!

Ο ίδιος την ημέρα της ονομαστικής του εορτής μίλησε στην τηλεόραση της TRT και στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» με τον Σωτήρη Πολύζο, εξηγώντας πως έφτασε σ’ αυτή του δήλωση αφουγκραζόμενος τις ευχές και τις επιθυμίες του κόσμου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η στιγμή που το αναφέρω δεν είναι περίεργη. Το συναίσθημα του κόσμου και τα μηνύματα που δέχθηκα μου έλεγαν, «μην εγκαταλείπεις τη Θεσσαλία, σε θέλουμε και σε χρειαζόμαστε εδώ. Πρέπει να είσαι ξανά Περιφερειάρχης».

Για να προσθέσει: «Σας λέω πως θα είμαι υποψήφιος. Στη σημερινή μου δήλωση διεισδύουν οι επιθυμίες των Θεσσαλών, δίχως να μετράμε ρεκόρ και λειτουργώντας μόνο με γνώμονα την προσφορά στον πολίτη».

Στο άκουσμα των δηλώσεων του Κώστα Αγοραστού, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος σχολίασε πως ο Περιφερειάρχης μετά από αυτή την απόφαση θα έχει μπροστά του να κόψει πολλές κορδέλες ακόμα, κερδίζοντας το χαμόγελό του.

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων:

Πηγή: tinealarissa.gr