Με ανάρτησή του στο FB ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος εξήρε τον σημαντικό ρόλο των επενδύσεων στο νησί της Σκιάθου όπως το ELIVΙ Hotel της Οικογένειας Ναθαηλίδη στο οποίο είχε την ευκαιρία να φιλοξενηθεί κατά την διάρκεια της διαμονής του στο νησί της Σκιάθου 

Η ανάρτηση του:

“Στο νησί του Παπαδιαμάντη οι νέες επενδύσεις γεννάνε μεγάλες “προκλήσεις” ανάπτυξης! Μια από αυτή, είχα την δυνατότητα να δω από κοντά, με την άψογη φιλοξενία της οικογένειας Ναθαναηλιδη!! Μεγευτικο τοπίο, αξία στελεχοι!! Εξαιρετική δουλειά! Ο Ελληνικός τουρισμός έχει ανάγκη παντού, να δει τέτοιες επενδύσεις, με όραμα και διάθεση για εθνική προσφορά!! Η ΠΟΞ θα ενισχύει με τον θεσμικό της ρόλο και μέσο των ενώσεων, όλες τις προσπάθειες των συναδέλφων! Ευχαριστώ τον πρόεδρο Αλέξανδρο Ευσταθίου την Ειρήνη Κλειτσινάρη για την γραμματειακή υποστήριξη!!

Την Λένα Βελισσαρίδου, τον Τομμη Ρουσοπουλο για τα της φιλοξενία και τους συναδέλφους μου για την ενδιαφέρουσα κουβέντα όλες αυτές τις μέρες!! Υγεία και καλή δύναμη σε όλους!!