Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας 
Φωτογραφίες-Κάμερα : Θωμάς Καρβούνης

Με κοινό γνώμονα την συνεργασία και τους άμεσους τουριστικούς στόχους συναντήθηκαν για συνολικά δύο ώρες ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρη Τάσιο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου

H συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα με τον Δήμαρχο Σκιάθου να συγχαίρει τον κ. Ευσταθίου για την επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και να τονίζει πως επιβάλλεται να συνεχιστεί η συνεργασία των προηγούμενων ετών.

Επίσης ο Δήμαρχος Σκιάθου αναφέρθηκε αναλυτικά στον προγραμματισμό δράσεων αλλά και τον έως τώρα απολογισμό της Δημοτικής Αρχής στον Τουριστικό τομέα.

Ο κ. Ευσταθίου με την σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία της Γενικής Συνέλευσης στο Μπούρτζι ενώ τόνισε πως θα είναι δίπλα στην δημοτική αρχή από την στιγμή που θα του ζητηθεί να βοηθήσει και να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του προορισμού.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ενημέρωση που του παρείχε ενώ τόνισε πως τον άφησε έκπληκτο η δράση και ο σχεδιασμός του Δήμου Σκιάθου, ενώ τόνισε και την ανάγκη συνεργασιών με την Ένωση και τους Ξενοδόχους.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας στο τέλος της συνάντησης χάρισε στον κ. Τάσιο το βιβλίο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη “Τα Καστρινά”

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ SKIATHOSLIFE.GR