Το παράπονο και την αγανάκτησή του εκφράζει μέσα από το διαδίκτυο ο κ. Γιώργος Μιχαήλ από την Σκόπελο αφού περιμένει 2 χρόνια από τότε που κατέθεσε τα χαρτιά του για σύνταξη.

Δύο χρόνια χωρίς ασφάλιση και χωρίς κανένα εισόδημα. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε η κοροϊδία μένει. Ποιος είναι αυτός που με στερεί την αξιοπρέπεια μου ύστερα από 40 χρόνια εργασίας;;;; εδώ και 6 μήνες καθόρισαν το ταμείο που θα την πάρω και το ποσό.

Το σύστημα λέει απονομή τι περιμένουν; Γιορτές έρχονται πέρσι την έβγαλα με το κοιν. εισόδημα 200€ φέτος δεν ξέρω εάν το δικαιούμαι. Η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει καμία βοήθεια κανένα οίκτο ζητώ μόνο να μου αποδοθεί η σύνταξή που δικαιούμαι” αναφέρει ο ίδιος.

ΕΛΛΗΝΑΣ είμαι ρε παιδιά Χ. Ορθόδοξος υπηρέτησα την πατρίδα μου 2 ολόκληρα χρόνια πλήρωνα τους φόρους μου και τις Ασφαλιστικές εισφορές μου στο Κράτος. Αποτέλεσμα;;;;;; 2 χρόνια χωρίς να μου αποδίνουν τη σύνταξή που δικαιούμαι, χωρίς εισόδημα και Ασφάλεια.

Εάν ήμουν πρόσφυγας η λαθρομετανάστης, θα είχα καλύτερη τύχη. Στέγη φαγητό ιατρική περίθαλψη και επιδόματα. Δεν είμαι ρατσιστής ούτε φασίστας. Είναι όμως η αλήθεια. Σκέφτομαι να πάω στην Τουρκία και να γυρίσω με φουσκωτή βάρκα ίσως έχω καλύτερη τύχη και μεταχείριση.