Γιώργος Αντώναρος -Πλοίαρχος-

Θα είμαι μέρος αυτής της νέας ομάδας με Δήμαρχο το Θοδωρή Τζούμα που τόσο εκτιμώ και θα παλέψω μαζί τους, για τους κοινούς στόχους που θέσαμε

Ο Γιώργος Αντώναρος είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο γιούς του Αντώνη και της Νούλας Αντώναρου. Γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στη Σκιάθο όπου τελείωσε το Γενικό  Λύκειο. Σπούδασε στην Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Πειραιά και σήμερα έχει το δίπλωμα το Πλοίαρχου Β΄. Τα πρώτα δέκα χρόνια  της καριέρας του ταξίδεψε σε επιβατικά πλοία στην Ελλάδα αλλά και σε φορτηγά σε όλο τον κόσμο.  Παντρεύτηκε την Γιαννούλα Κοκολιού Παιδαγωγό Προσχολικής Αγωγής με την οποία έκανε 2 παιδιά. Τον Αντώνη και την Ελένη.

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού αποφάσισε να μένει δίπλα στην οικογένεια και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον τόπο του που τόσο τον αγαπάει. Νοιάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού και την καλύτερη οργάνωση των επιχειρηματιών της θάλασσας, ενώ παράλληλα εκφράζει την ανησυχία του για τον από θάλασσα τουρισμό που πλέον έχει αυξηθεί στο νησί και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί και να έχει τις παροχές που αναζητά.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι το αίσθημα αλληλεγγύης και η διάθεση προσφοράς.  Στηρίζει την εθελοντική πρωτοβουλία και είναι πάντα δίπλα στις δράσεις των συλλόγων.  Μέσα σε αυτές τις αρχές προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του για τα οποία αναζητά καλύτερη εκπαίδευση, ποιοτικότερο ελεύθερο χρόνο και περισσότερες ευκαιρίες μέσα στον ίδιο τους τον τόπο. Θεωρεί ότι τόσο η αστική μεριά του νησιού όσο και η βόρια άγρια φύση είναι ο παράδεισος που κάθε παιδί θα πρέπει να μάθει να αγαπά και να νοιάζεται. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την κτηνοτροφία και τις αγροτικές δουλειές ενώ για τις διακοπές του επιλέγει ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Δηλώνει: «Η Σκιάθος είναι ένα καράβι φορτωμένο με θησαυρούς, την ιστορία της, τους σπουδαίους ανθρώπους της, τον πολιτισμό της και την ομορφιά της. Στο τιμόνι της πρέπει να μπει ένας νέος καπετάνιος με όραμα και πλήρωμα δεμένο και γεμάτο οράματα Θα είμαι μέρος αυτής της νέας ομάδας με Δήμαρχο το Θοδωρή Τζούμα που τόσο εκτιμώ και  θα παλέψω μαζί τους, για τους κοινούς στόχους που θέσαμε..»