Ο τίτλος λοιπόν πάει προς όλους αυτούς που εδώ και μήνες κρίνουν… κατακρίνουν… ειρωνεύονται….και προσπαθούν να κερδίσουν την συμπάθεια μέσω του δηλητηρίου που εκτοξεύουν σε κάθε προσπάθεια που γίνετε από τη νέα Δημοτική Αρχή της Σκιάθου.

Εσύ ή εσείς λοιπόν που τα ξέρεις η τα ξέρετε όλα γιατί δεν λέτε και προτάσεις; γιατί δεν λέτε ονόματα; γιατί δεν δίνετε στοιχεία παρά μόνο ξεκατινιάζετε μεσώ ειρωνείας.

Πριν μήνες ήρθε μια νέα δημοτική αρχή είτε την ψηφίσαμε είτε όχι…

Ήρθε όμως με την ψήφο 55% των Σκιαθιτών. Για πείτε μας λοιπόν τι το τόσο στραβό βλέπετε για να το δούμε και εμείς…

– το ότι μπήκε επιπλέον πτήση από Aegean; Όχι δεν σας χάλασε αλλά σας έφταιξε ο άνθρωπος που βοήθησε για να μπει η νέα πτήση….

-είναι αρνητικό που θα μπει γραμμή από Θεσσαλονίκη; Όχι δεν είναι, αλλά σας έφταιξε αν είναι επιδοτούμενη η όχι

– είναι αρνητικό που κάποιος Σκιαθίτης μπορεί και έχει κάνει πάμπολλες φορές δωρεές προς την Σκιάθο και τους Σκιαθίτες; Ζήτησε κάτι για αντάλλαγμα o άνθρωπος; Όχι δεν ζήτησε, αλλά σας πείραξε γιατί τον ευχαρίστησε o δήμαρχος δημόσια.

– είναι αρνητικό τελικά που μια νέα δημοτική αρχή με νέους που προσπαθούν καθημερινά; Όχι δεν είναι; Αλλά είναι αυτοί και όχι ΕΓΩ

Μας αρέσει η όχι έχουμε έναν νέο Δήμαρχο για την Σκιάθο, ο οποίος αν μη τι άλλο προσπαθεί, ακούει, δουλεύει και νοιάζεται

Τον ψηφίσαμε η όχι ας στηρίξουμε την προσπάθεια

Αφού λέμε ότι αγαπάμε την Σκιάθο, ας έχουμε υπομονή να δούμε τα αποτελέσματα της προσπάθειας, ας χρησιμοποιήσουμε την γνώση μας για να βοηθήσουμε και όχι για να κατακρίνουμε για λίγα LIKE.

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΙΔΗΣ