Το Skiathoslife.gr με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες της Σκιάθου και τους χιλιάδες αναγνώστες του και θέλοντας να συμβάλλει στην αποκλιμάκωση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του SL και της ΔημΤο της Νέας Δημοκρατίας Σκιάθου δηλώνει πως κλείνει το θέμα εδώ και οριστικά.

Ο πολίτης πλέον διαβάζει και γνωρίζει, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να φιλτράρουμε τις πληροφορίες μας από όπου και αν προέρχονται. Προτιμούμε να γινόμαστε δυσάρεστοι για κάποιους παρά να διακινούμε λανθασμένες πληροφορίες. Αλίμονο αν η αντικειμενική ενημέρωση δημιουργεί προβλήματα και δεν δημιουργούν τα fake news που διακινούνται (γενικά).

Γνωρίζουμε πως κάποιοι λίγοι που μετριούνται στα δάχτυλα μια παλάμης, εμμονικοί και έχοντας ως κύριο γνώμονα το προσωπικό και μόνο συμφέρον, περιμένουν στην γωνία και την παραμικρή αφορμή για να πλήξουν το όνομα μας. Για κακή τους τύχη, ο κόσμος τους γνωρίζει και τους “απαντάει” κάθε φορά που επιζητούν την αναγνώριση τους.

Για τους παραπάνω λόγους και χωρίς να θεωρούμε το Skiathoslife.gr νικητή ή ηττημένο της υπόθεσης, θα κατεβάσουμε ακόμα και το δικό μας άρθρο που αναφέρεται προσωπικά στον κ. Φεγγερό. Το ίδιο ευχόμαστε να πράξει και ο ίδιος.

Αν δεν το κάνει το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Νίκος Τζούμας

Δ/ντης Σύνταξης του Skiathoslife.gr