Με δύο Σκιαθίτικες μεταγραφές ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τη διοίκηση της ομάδας να σημειώνει ότι έδωσε και πάλι το μήνυμα της ανανέωσης και του στόχου να προσφέρει την ευκαιρία σε νέα κορίτσια να αναδειχτούν, αποκτώντας τη 16χρονη Αριστέα Καπερώνη και την 16χρονη ταλαντούχα πλέι μέικερ Γεωργία Βλασσοπούλου.

Η Αριστέα  Καπερώνη αγωνίζεται  στις θέσεις «3» και «4». Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 11 χρόνων, από τα πρώτα μάλιστα κορίτσια που συγκρότησαν την ομάδα κορασίδων του Γ.Σ. Σκιάθου. Τα τρία τελευταία χρόνια αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας των κορασίδων, η οποία προκρίθηκε δύο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας. Επιπρόσθετα, την αθλητική περίοδο του 2018-2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του συλλόγου κατακτώντας το πρωτάθλημα Μαγνησίας για πρώτη φορά στην ιστορία του Γ.Σ. Σκιάθου.

Η Γεωργία Βλασσοπούλου γεννήθηκε στις 14/9/2004. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων τα τρία τελευταία χρόνια, βοηθώντας την ομάδα της να προκριθεί δυο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας.

Επίσης, τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του ΓΣ Σκιάθου κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα Μαγνησίας για πρώτη  φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η Βλασσοπούλου, τη χρονιά 2017-2018, κατάφερε με μόλις δυο χρόνια στον σύλλογο να κληθεί στα κλιμάκια προεθνικών ομάδων Βορείου Ελλάδος.

Τέλος τα τελευταία δύο χρόνια επιλέγεται στις προπονήσεις των κλιμακίων Μαγνησίας και Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστός στη φιλοσοφία του, συνεχίζει να εμπιστεύεται ταλαντούχες αθλήτριες και να προσπαθεί να συμβάλλει στην ανάδειξή τους.

Το Δ.Σ. Του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τη Γεωργία στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και της εύχεται να έχει μια δημιουργική χρονιά, βοηθώντας την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Επίσης ευχαριστεί  τον ΓΣ Σκιάθου και τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Κρίτσαλο για την παραχώρηση της αθλήτριας, καθώς και για την άψογη συνεργασία» αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».