Βελτιώνεται σταδιακά από σήμερα ο καιρός στη Μαγνησία, ενώ από αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», η κατάσταση θα αρχίσει να θυμίζει σταδιακά καλοκαίρι και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει μέρα με την ημέρα, φθάνοντας την Πέμπτη και τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Τρίτη, «ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές αυξημένες στα νότια του νομού, όπου πιθανό τις πρωινές ώρες να σημειωθούν λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17…26 οC.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…28 οC. Οι ενδείξεις για την Πέμπτη σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη στους 30…32 οC. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη στους 31…33 οC.

magnesia