Την καθημερινότητα απολαμβάνει ξανά ο 5χρονος Άγγελος από τον Βόλο, μετά τη δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η μητέρα του παιδιού, Ευμορφία Σέχα, με ανάρτησή της στο FB, ο μικρός Άγγελος έχει βγει από το Νοσοκομείο και η υγεία του βελτιώνεται καθημερινά.«Καλημέρα από Βοστώνη! Εκτός νοσοκομείου πια και ο Άγγελος είναι πολύ πιο ευδιάθετος σήμερα και ζήτησε να πάμε και βόλτα! Είμαστε πολυ χαρούμενοι που ολη αυτή η περιπέτεια φαίνεται να πέρασε. Λίγο ακόμη υπομονή και θα κάνουμε και το πάρτι που είχα υποσχεθεί».

 Η Ευ. Σέχα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει διαδικτυακά όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά της σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:  «Θα ήθελα να μπορούσα να σας ευχαριστήσω όλους έναν προς έναν ξεχωριστά για την τόσο σημαντική, για εμένα, συμπαράσταση, μα αυτό δε γίνεται. Σας ευχαριστώ πολύ όμως όλους για ακόμη μία φορά! Χωρίς όλους τους φίλους, πραγματικούς και διαδικτυακούς, που μας βοήθησαν αυτό το ταξίδι δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Σε κάποια επόμενη ανάρτηση θα σας μιλήσω για τη σημαντικότερη βοηθό σε αυτό το ταξίδι! Την κ. Βασιλεια Παππας! Μια ξεχωριστή γυναίκα, Χιωτισσα ομογενή, που εδω και σαράντα χρόνια βοηθα παιδιά σαν το αγόρι μου, να κάνουν δύσκολες επεμβάσεις στην Αμερική! Κυρία Βασιλεια, όπως και οι υπόλοιπες 1200 περίπου μανουλες που εχετε βοηθήσει, έτσι και εγώ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγελος είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του – ο οποίος γεννήθηκε με σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια, που μάλιστα, διαγνώστηκε προγεννητικά. Τα πέντε αυτά χρόνια της ζωής του, οι γονείς του, άνθρωποι βιοπαλαιστές, από την περιοχή του Βόλου, με αξιοπρέπεια και ανεξάντλητη ψυχική δύναμη, δίνουν τον αγώνα για να δουν υγιή τον μικρό Άγγελο. Εκατοντάδες Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή τους για βοήθεια, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα της εγχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία