Βαθιά συγκινημένος…
Συγκλονισμένος, συνειδητοποιώ την φιλανθρωπία του κόσμου τούτου. Τα κράτη φροντίζουν τον πολίτη τους με τέτοια ευαισθησία που γίνεται υστερία! Με παντοίους τρόπους μας προστατεύουν από την ασθένεια που μαστίζει την ανθρωπότητα. Μας έχουν όλους έγκλειστους μην αρρωστήσουμε… Φροντίζουν τα κανάλια να δείχνουν τα δεινά της ασθένειας… και τους νεκρούς της… τον χαμό και το χάος των νοσοκομείων, μας βοηθάνε να πανικοβληθούμε… για να μην κολλήσουμε.. Χρησιμοποιούν όλους τους επιστήμονες για να μας νουθετήσουν!!!!!
  • Εμάς τους ανεύθυνους, εμάς που σκάβουμε τάφους!!!!
  • Εμάς που θέλουμε να εκκλησιαστούμε, να κοινωνικοποιηθούμε, να ερωτευθούμε, να κινηθούμε…εμάς που θέλουμε να ζήσουμε…
  • Αναρωτιέμαι που κρυβόταν τέτοια ευαισθησία… ιστορικά αλλά και σύγχρονα ποτέ δεν έχει εμφανιστεί τέτοια προστασία, στοργή και προδέρμ!!!!!
  • Αναρωτιέμαι που κρυβόταν τέτοια αγκαλιά απόλυτης εξουσίας, για το καλό μας!!!
Τι να μας λένε τώρα οι άστεγοι, οι άνεργοι, οι μη έχοντες στον ήλιο μοίρα, τι να μας λένε τα παιδιά που κακοποιούνται, που πεθαίνουν για μια γουλιά νερό, οι μανάδες που μετράνε σεντς για να πάρουν γάλα στα μωρά τους, τι να μας λένε οι νεκροί των πολέμων, τι να μας λένε όλα αυτά, ε, τι?
Εμείς εδώ προστατευμένοι στο νεκρικό θάλαμο του βολέματός μας, αγκαλιά με τον επιβεβλημένο φόβο, ενοχοποιημένοι σε κάθε κύτταρό μας και άξιοι δημόσιου λιθοβολισμού (αν δεν υπακούσουμε), περιμένοντας την λύτρωση του εμβολίου… φυλακίζοντας εαυτούς ακόμα πιο βαθιά στα μαύρα σκοτάδια του θανάτου.
Δεν ξέρω πως να διαχειριστώ την μεγαλειώδη αγνωμοσύνη μου και την απόρριψη μιας τέτοιας γενναιόψυχης προστασίας.
Είμαι βαθιά συγκινημένος !!!!!